Bottini

Bottini - Agencia de comunicación corporativa
Comunicados de prensa, Prensa

Asfin Grup de Granollers ha firmado un convenio con Escura Consulting para facilitar servicios de consultoría y asesoría a las empresas de la zona del Vallès Oriental (Barcelona). Xavier Llopis, socio de Asfin Grup, cuenta con más de 15 años en la prestación de servicios profesionales y con una dilatada experiencia en las áreas fiscal y contable en el ámbito de las PYMES, autónomos y particulares.

Escura Consulting representa un canal de acceso a servicios de consultoría y asesoría enfocados a la resolución de los problemas reales que aquejan a las empresas. 

NP Escura Consulting-Asfin Grup En16

Xavier Llopis-Escura Consulting

Asfin Grup de Granollers ha signat un conveni amb Escura Consulting per  facilitar serveis de consultoria i assessoria a les empreses de la zona del Vallès Oriental. Xavier Llopis, soci d’Asfin Grup, compta amb més de 15 anys en la prestació de serveis professionals i amb una dilatada experiència en les àrees fiscal i comptable en l’àmbit de les pimes, autònoms i particulars.

Escura Consulting representa un canal d’accés a serveis de consultoria i assessoria enfocats a la resolució dels problemes reals que afecten les empreses.

NP Escura Consulting-Asfin Grup Gen16

Xavier Llopis-Escura Consulting